Motel Buti

Expired
Motel 3452 vizite ID: 4
la telefon

Publicat in 28/06/2023. Actualizat in 28/06/2023.

Descriere Motel Buti

Motelul "Buti" reprezintă o opțiune excelentă de cazare în frumosul oraș Sighetu Marmatiei, situat în pitorescul județ Maramureș. Amplasat într-o locație centrală și convenabilă, motelul oferă o atmosferă primitoare și servicii de calitate pentru a asigura o ședere confortabilă și plăcută.

Cu o arhitectură modernă și amenajări elegante, Motelul "Buti" impresionează prin designul său contemporan și facilitățile moderne. Camerele spațioase și bine dotate sunt amenajate cu atenție pentru a oferi un confort optim oaspeților. Fiecare cameră este dotată cu facilități precum aer condiționat, televizor, minibar și acces gratuit la internet WiFi, astfel încât oaspeții să se bucure de toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută.

Personalul prietenos și profesionist al Motelului "Buti" vă va întâmpina cu ospitalitate și vă va oferi asistență în toate nevoile dumneavoastră. Restaurantul motelului vă invită să savurați o gamă variată de preparate culinare, inclusiv delicii locale și internaționale, pregătite cu măiestrie de bucătari experimentați. Micul dejun generos servit în fiecare dimineață vă va pregăti pentru o zi plină de energie.

Localizat în apropierea unor atracții turistice populare, precum Muzeul Memorial al Victimelor Comunismului și al Rezistenței, Motelul "Buti" este o bază ideală pentru a explora bogăția culturală și istorică a Sighetului Marmatiei și a zonei înconjurătoare. Oaspeții pot vizita și Muzeul Satului Maramureșean sau pot explora peisajele spectaculoase ale Munților Maramureșului într-o drumeție de neuitat.

Indiferent dacă sunteți într-o călătorie de afaceri sau în vacanță, Motelul "Buti" vă oferă un mediu confortabil și prietenos în care să vă relaxați și să vă bucurați de frumusețea Maramureșului. Cu servicii impecabile și atenție la detalii, motelul vă asigură o experiență plăcută și memorabilă în timpul șederii dumneavoastră.

Zona turistica

435500
Strada Simion Bărnuțiu 8, Sighetu Marmației 435500
Sighetu Marmaţiei
Maramureş
Romania
47.93195, 23.88603
Vezi pe harta →

Recenzii Motel Buti

Nu sunt scrise recenzii
Scrie o recenzie
Motel Buti
Motel Buti
0 unitati de cazare
Utilizator invitat

Cum se face o rezervare?

Contactați hotelierul la numarul de telefon, stabiliti impreuna detaliile rezervării: datele, numărul persoane, și ce include pretul final.
Conveniți o modalitate de plată. Nu oferiti plăți în avans fără o asiguare a rezervării locului de cazare!
fără Telefon
Oferi Cazare? Inregistreaza-te!